13 yorum
  1. bb krem ve renkli nemlendirici birbirinden farklı sanırım. ben renkli nemlendirici kullanıyorum benefitin you rebel i. gayet güzel. ama fiyat da baya bi iyi tabi =)

    YanıtlaSil
  2. Seni Twitter'da bekleyenler vaaaar :)
    Uzaktan hayran kitlesi de diyebiliriz... :))

    YanıtlaSil
  3. @aynadakikedi: Ah, evet You Rebel'in de çok seveni var. Bir renkli nemlendirici fanı olarak onu da denemem farz aslında! :)
    @hazine kutusu: Gerçekten mi?!?! Çok mutlu oldum bunu duyunca, teşekkürler canım! Twitter'ı seviyorum aslında,o yüzden, "neden olmasın?" diyeyim şimdilik! :))

    YanıtlaSil
  4. çok güzel yorumlamışsın.dediğin gibi parlak duruşu biraz tuhaf olabilir mi diye düşündüm.demek birebir kullanmadan anlaşılmıyor;)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim! :) Ama parlaklık konusunda haklısın canım, insan en iyi kendi yüzünde görünce anlıyor tam olarak nasıl durduğunu...

    YanıtlaSil
  6. valla ben en çok çektiğin resimleri beğendim canım nasıl canlı onlar öyle :)
    bu arada cildimdeki hassasiyeti biliyorsun korkudan Dior renkli nemlendiricisini bile kullanamıyorum. Önerdiğin bir renkli nemlendirici var mı?

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler! :)
    Açıkçası ben ilk zamanlar Bobbi Brown'ınkini kullanıyordum ama o renkli nemlendiricinin formülü yakın zamanda değişti ve yeni formülünü beğenmemiştim. O yüzden ben de renkli nemlendiricimi değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi TheBalm'ın Balm Shelter'ını kullanıyorum ve çok memnunum. Herhangi bir iritasyon yapmadı veya yanaklarımın kırmızılığını arttırmadı. Hatta daha pahalı olan Bobbi Brown'ınkinden daha iyi eşitliyor kırmızılığı diyebilirim. Biliyorsun, zaten kızarıklık ve rosacea sorunu olanlar için renkli nemlendirici daha çok tavsiye ediliyor. Çünkü fondöten - nedense - kırmızılığı tam eşitleyemiyor, fondötenle kapatılmaya çalışıldığında garip duruyor kızarık bölge. Bu yüzden de, mesela fondöten sürecek olsam bile, kırmızı olan bölgeye - iç yanak bölgesine - fondöteni biraz nemlendirici ile karıştırarak sürüyorum, öyle daha iyi sonuç alıyorum.
    Balm Shelter'ın içinde alkol var. Evet, kızarıklık sorunu olanlar için yüksek sırada alkol içeren ürünler (veya alkol içecekler) kullanmak önerilmiyor. Ama Balm Shelter'ın içindekiler listesinde alkol ilk 3'te değildi en azından, yalnış hatırlamıyorsam. Açıkçası Balm Shelter'ı almadan irite edebilir mi diye düşünüyordum ve bir risk aldım. Ben de işe yaradı ama bir başkasında nasıl performans gösterir tam bilemiyorum... Yine de Balm Shelter'ı bir dene diyebilirim. Bir de şimdi NARS'ınki çıktı biliyorsun, daha denemedim ama gelecek ay almayı ve hakkında bir yorum yazmayı planlıyorum. Açıkçası NARS'a güveriyorum, yani onu da bir dene diyebilirim. En azından NARS'ınki alkol içermiyor diye biliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim canım bi bakayım bu ürünlere :)

    YanıtlaSil
  9. sana koyu olmuş cnm bence :)
    ürünleri anlatışına bayılıyorummm bu arada

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim! :)
    Haklısın canım, biraz koyu duruyor. Garnier BB Cream'in renk skalası maalesef çok dar, neden bir açık ton daha eklememişler anlayamadım... Birçok insan kullanamayacak Garnier'in BB kremini bu nedenden olayı... :/

    YanıtlaSil
  11. Ben de aldım ama daha kullanmadım, genel olarak memnun kalınmayan bir ürün. İade etmeye karar verdim şu an :)

    YanıtlaSil
  12. Doğrusunu söylemek gerekirse, açıp kullanmasaydım ben de iade ederdim canım. (En azından bende) işe yaramayan bir ürün, makyaj dolabımın köşesinde öylece oturuyor şu an. :(

    YanıtlaSil
  13. I would like to try the BB cream, but I don't think they have a shade suitable for me. Great blog, i've just started following so hope to see more from you. Hope you can stop by mine at:

    www.elefont-at.blogspot.com

    YanıtlaSil