7 yorum
  1. Başarılı ürün başarılı renk. Keşke herkes MLBB tonlarını kullansa da felaketler görmesek! Amen!:)

    YanıtlaSil
  2. Hahaha! Haklısın vallahi, güzel söylemişsin canım! :)

    YanıtlaSil
  3. rengini çok beğendim canım:) daha önce hiç krem allık kullanmadım zor olmuyor mu uygulaması, dağılması falan? alsam herhalde ruj olarak kullanırım.. alsam mı yoksa yok yok almayayım:)

    YanıtlaSil
  4. Yani, krem allığın hani markadan olduğuna göre vs. de değişir, ama bu Bobbi Brown'ınkiler bana zorluk çıkartmadı - özellikle uygulaması açısından. Dediğim gibi, ürünü uygulamadan önce elinde biraz ısıtman yeterli, sonra dağılması gayet rahat oluyor. Ben Bobbi Brown'ın krem allıklarını tavsiye ediyorum, bence uygulamaları rahat ve gayet doğal duruyorlar yüzde. :)

    YanıtlaSil
  5. Şu posta kaç kez baktığımı sayamadım :) ELCA'da gördüğün 3'lü seti çok merak ettim. Ne kadardı hatırlıyor musun acaba? Bir de ben bu ayki alışverişimi nerde yapsam hala karar veremedim. Sence ELCA'da çok şey bulabilir miyim? Allık ve ruj ayı olacak bu ay :)

    YanıtlaSil
  6. Fiyatını tam hatırlayamıyorum canım ama 30-40 arasıydı diye tahmin ediyorum. Tabii benim gördüğüm sette full-size değildiler, gramaj olarak daha azdılar, ama yine de sette 3 tane olduğu için toplamları bir full-size ürünün gramajına eşit hale geliyordur... Hangi renkler olduğunu tam hatırlayamadım maalsef. Fakat ben bu seti birkaç ay önce görmüştüm, örneğin en son ELCA'ya gittiğimde bu set yoktu, bulsaydım alacaktım ama... Yine de belli olmuyor ELCA'da ne zaman ne bulacağın, o yüzden kesin yoktur da diyemiyorum. Açıkçası ELCA'ya giderken kafanda belirli bir ürün olmaması daha iyi, çünkü o ürünü bulamama ihtimalin çoğu zaman yüksek oluyor. En iyisi gidip - tam istediğini bulamasan da - orada bulunanlar arasından en iyi seçimi yapmak. Fakat ben ne zaman gitsem Bobbi Brown'ın (toz) farları oradadır mesela, hep denk geliyorum. Diğer bir sürekli denk geldiğim şey de Estee Lauder'in rujları. Allıklar için ise durum tam tersi. Geçen kasım ayı gittiğimde hem Clinique'in hem de Bobbi Brown'ın allıklarını görmüştüm. Ama en son gidişimde - mart ayında - hiç allık görememiştim. ELCA'da ne olduğu sürekli değişiyor o yüzden şu anki durum tam olarak nedir bilemem, en iyisi gidip kendin görmen. Umarım istediğin şeyleri bulabilirsin! :)

    YanıtlaSil
  7. Çok yardımcı oldu cidden daha iyi bir cevap alamazdım sanırım :) Ben en iyisi gidip bir yoklayayım, güzel birşey bulamazsam Sephora ve MAC her zaman ulaşılabilir konumda:)

    YanıtlaSil