14 yorum
  1. benim de kendisinde gözüm var,senin de blogda yer vermen süper olmuş:)))

    YanıtlaSil
  2. @betty, eğer cilt tipin bana benziyorsa (karma cilt fakat kuruya meyilli) veya karma ise tavsiye ediyorum canım. pahalı birçok versiyonundan daha iyi iş çıkarıyor. Herkesin deneyimi farklı olabiliyor tabii ama denemeye değer...

    @Tanyeli Öz, güle güle kullan canım. birçok kişinin Holy Grail'i zaten bu renkli nemlendirici...

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir ürüne benziyor, güle güle kullan tatlim : )

    YanıtlaSil
  4. merhaba.Renkli olması bence dezavantaj ama her ürünün bir kullananı var:)Blogun cok keyifli bu arada bende beklerim begenirsin umarım. :)

    http://merveyilldiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim! :) Senin blog da güzelmiş, ailece takip ediyoruz... :)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım,bu ürünü bende merak ediyordum ama sanırım en açığı bile bana koyu gelecek:(

    YanıtlaSil
  7. Evet canım, eğer MAC'de NC20'den açıksan renk biraz koyu gelebilir, renk seçenekleri fazla değil maalesef....

    YanıtlaSil
  8. Blogunuz cok hosuma gitti, resimler ve kalite super!=))) anlatis seklin cok hosuma gitti=))))

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, blogunu yeni keşfettim. =) Fotoğraflar ve anlatım dilin gerçekten çok güzel. =) Bu konuda seni tebrik ediyorum. =)
    Sevgilerimle,
    Gülşah.
    =)

    YanıtlaSil
  10. @Hatice, sağol canım, teşekkürler.
    @Gülşah, çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için...

    YanıtlaSil
  11. çok beğendim bu postunu canım :) Çünkü ben de Mac te nc20 kullanıyorum ve studio finish kullanmıştım ama ağır geldi yapısı. Ben de sıvı fondötenini almak istiyordum ama maalesef bulunduğum yerde MAC e ulaşamıyorum. Şimdi de kara kara düşünüyordum aynı rengi nerede buacağım diye.. :) Sence bu nasıl face and body'ye kıyasla? Yani kapatıcılığı ve rengi nasıl? Gerçekten aynı mı NC20 ile? Çünkü açık renk ışık beni tatmin etti de, koyu renk olanını pembe gördüm :) Ondan anlayamadım.. Bu arada ben de kuru-karmayım.. Pullanıyor yüzüm..
    Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  12. Ben teşekkür ederim canım! Doğru diyorsun - ben Studio Finish kullanmasam da - mağazada birkaç kez swatchlamıştım ve gerçekten ağır bir yapısı var. Açıkçası, bunun Face and Body'den kapatıcılık bazında pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Daha çok kıvam olarak bir farkı var. Balm Shelter hiçbir şekilde ağır değil, ancak Face and Body'nin daha sulu bir yapısı olduğu aşikar. NC 20 ile renk olarak birebir aynı olması teknik olarak mümkün değil bence ama ben Balm Shelter'ı kullandığımda renk uyumunun gayet iyi olduğunu gördum. Zaten bu renkli nemlendirici olduğu için, cilt biraz emiyor, o yüzden renk uyumu hatalarında daha affedici bu tür ürünler. Kuruluk vs. açısından da -kuru bir cildim var ama cildim pullanmıyor - hiçbir sorun yaşamadım Balm Shelterla.

    YanıtlaSil